En transportmands bekendelser – del 7

Job krise undgået – ferie igen. Politiet fandt ikke ud af, at chaufføren de undersøgte aldrig havde forladt Danmark mellem de fire transporter. Vi klarede den.

Tomt kontor

Publiceret: 28/07 2016

Blot for at sikre at folk fortsætter med at tro, at vi arbejder fra Tyskland, besluttede min chef at flytte kontoret til et andet kvarter i Flensborg. Naboerne kunne jo tale med journalister eller embedsmænd og fortælle en historie om et tomt kontor. Vi ville ikke gerne, at det sker. 
Så jeg lavede en ferie ud af det med min kæreste. Hun var så glad. Vi boede på et hotel lige over grænsen, hvor de havde en swimmingpool, hvor du kan svømme både indendørs og udendørs. Når jeg skriver om lige over grænsen, taler jeg om måske 200 meter. Det er tæt på. 
***********************
Her kan man læse at det tomme postkassekontor er så pikant for det skrupelløse transportfirma, at man søger at sikre sig mod at blive opdaget i sit systematiske fusk. 
Dette er syvende del i serien fra en dansk transport-kontormands dagbog. En dagbog der har levet et stille og ubemærket liv. Dagbogen er startet for en del år siden.
Vi beretter her i serien fra da vor forfatter begyndte som ny udefrakommende, i et job hos en dansk transportvirksomhed. Dagbogen afslører bl.a. fusk med transportpapirer, billige chauffører, et postkasseselskab og meget mere.

De tidligere afsnit i serien kan du finde her og i øvrigt ved at gå kronologisk til værks:
Prolog
1. del
2. del
3. del
4. del
5. del
6. del
Der kommer mange flere afsnit de næste dage.

God læselyst