En transportmands bekendelser – del 6

Politi kontrol – pokkers. Jeg har lige hørt at politiet har kontrolleret en masse transportpapirer hos en af vores kunder.

Frustration

Publiceret: 27/07 2016

Jeg håber, at kunden har gjort sit arbejde godt. Ellers kan det betyde konsekvenser for vores arbejde. 
Han skal få papirerne til at se ud som om forsendelserne kommer fra Tyskland og ikke fra en anden del af Danmark. Ellers er det ulovligt for chaufføren at transportere godset.
Denne kunde ønsker billige og hurtige transporter; det kan han ikke få med danske chauffører bag rattet. De tager ikke de chancer i trafikken som vores chauffører gør. Heldigvis er mange danske virksomheder begyndt at flytte deres centrale lagre uden for Danmark, fordi medarbejderne der håndterer godset også er for dyre.

Nede i Tyskland er folk nødt til at arbejde i to jobs for at tjene penge bare for at overleve, modsat danske arbejdere. Jeg krydser mine fingre. Jeg kan lide mit job. Jeg ønsker ikke at miste det.”

*****************************

Dette er sjette del i serien fra en dansk transport-kontormands dagbog. En dagbog der har levet et stille og ubemærket liv. Dagbogen er startet for en del år siden. Vi beretter her i serien fra da vor forfatter begyndte som ny udefrakommende, i et job hos en dansk transportvirksomhed. Dagbogen afslører bl.a. fusk med transportpapirer, billige chauffører, et postkasseselskab og meget mere.

De tidligere afsnit i serien kan du finde her og i øvrigt ved at gå kronologisk til værks:
Prolog
1. del
2. del
3. del
4. del
5. del
Der kommer mange flere afsnit de næste dage.

God læselyst