En transportmands bekendelser – del 2

Fik et fint lille kontorjob. Jeg landede et fint lille kontorjob i denne måned. Jeg flytter papirer for et transportfirma.

IPtelefon

Publiceret: 23/07 2016

Chaufførerne er ansat i Tyskland og jeg får telefonopkald omdirigeret fra et tomt kontor. Jeg skulle sidde nede i Flensborg i Tyskland, fordi firmaet officielt er tysk. 
Telefonsamtalerne går via internettet, så ingen aner uråd. Det er chefens og ejerens idé, så jeg har ikke noget i klemme.

Min fremtid er planlagt, og jeg har nået potentialet med hensyn til en karriere tidligt. Jeg er glad. Nu kan jeg fokusere på mit sociale liv.

(Her efter forsætter dagbogssiden denne gang med mere private praktiske ting. Det er udeladt da det ikke er relevant i denne “transport” sammenhæng)

Dette er første dagbogsblad i serien hvor vor forfatter får jobbet. Som man allerede kan læse her er vor forfatter hurtigt blevet bekendt med det første fusk i hans nye job i et transportfirma.
Igen og igen viser dagbogens notater eksempler på at visse transportfirmaer har et yderst afslappet forhold til moral, etik og lovgivning.
Der er flere sider fra dagbogen på vej i de næste dage….